Velkommen til oss i Skolefotografene! Her finner du litt praktisk informasjon som du kan titte på enten før eller etter fotograferingen. Du får ikke tilgang til bestillingssiden før vi har tatt bilde av barnet ditt, da du først må få tildelt et unikt brukernavn for å komme inn på bestillingssiden. Det kan ta 3-4 arbeidsdager etter fotograferingen før bildene er klare til visning, da bildene kvalitetssikres før de legges ut.

Når bildene er klare sender vi en epost og en sms med informasjon om  innlogging til nettbutikken.

Om du har flere barn på skolen vil du kunne bestille alle bildene i én operasjon, og alt blir da også tilsendt i én konvolutt til deg.

Bildene blir normalt produsert innen en uke etter fotograferingen, beregn litt lengre tid til produksjon av spesialprodukter som lerret, kopper og liknende, men også disse skal sendes ut i rimelig tid. Husk at ingenting blir produsert om du ikke bestiller.

Du betaler med Vipps, Visa- eller Mastercard i nettbutikken vår.

For å se på bildene trykker du på direktelinken i eposten du får tilsendt på mobil og/eller epost. I nettbutikken kan du velge mellom alt fra våre bildepakker til enkeltark og forstørrelser, bilder på kopp, lerretskopier og masse mer! Når du er inne på bestillingssiden kan du velge mellom alle bildene vi har lagret av solstrålen din, slik at du får de bildene DU liker best. Du kan også kombinere så mange bilder du vil inn i pakker og enkeltark. Du trenger ikke bestille store pakker med bilder for å få lov til å bestille mindre ting, vi ønsker at du får det du vil ha, og at du blir fornøyd med det du har bestilt. Vi har ingen minstepris for bestillinger.

Siden du bare bestiller det du selv ønsker er det dessverre ingen returrett på bildene eller produktene. Dette fordi bildeprodukter er personlige og ikke kan selges videre til andre. Om noe er skadet i posten eller om det er produksjonsfeil på bildene kan dere selvsagt sende dem i retur, så skal vi rette opp feilen.

Vi vil gjerne at barnet ditt skal likne på seg selv på bildet! Om dere ønsker at barnet skal ha med seg noe som er personlig for ham eller henne er det bare gøy for oss. Og for dem, da :). Dette blir jo også et supert minne både for familien og ikke minst barnet ettersom årene går!Ønsker dere fotografering av hele familien og/eller en mer omfattende fotografering av barnet deres kan vi komme hjem til dere og lage studio der. Ta kontakt på post@skolefotografene.no.

Vi lover å ta godt vare på barnet ditt under fotograferingen, og håper dere blir fornøyde med bildene av deres håpefulle! Skulle du har noen spørsmål – vær snill å sende oss en e-post på post@skolefotografene.no , så hører du fra oss i en fei.

Du kan også ringe 92899599 om du lurer på noe, men det kan hende vi er ute og tar bilder av søte barn akkurat når du ringer, så en epost er nok det beste for alle parter.