Hei og velkommen til oss i Skolefotografene! Vi håper dere finner det dere trenger av informasjon her på sidene, hvis ikke blir vi glade om dere skriver til oss på post@skolefotografene.no , så skal vi fylle ut det som mangler.

Her er litt praktisk informasjon for dere som jobber på skolen:

Det eneste vi trenger fra dere er en navneliste på barna, hvilken klasse til går i, samt epostadresse og mobilnummer til en foresatt. Denne listen ønsker vi oss i Excel-format.

Fotodagen trenger vi tilgang til et ganske stort rom, jo større, jo bedre. Veldig gjerne gymsal eller aula som ikke er i bruk av andre når vi skal fotografere.

Vi er glade i å ta utebilder, så om været er godt og dere ønsker det rigger vi oss gjerne til utendørs. Vi tar selvsagt både søskenbilder, vennebilder og gruppebilder, og ønsker dere ekstra gruppebilde av for eksempel elevrådet er det bare å si fra.

Det er også fantastisk om vi kan ha én hovedkontaktperson gjennom dagen som vi kan ta kontakt med om det er noe, så slipper vi å involvere flere enn nødvendig.

I år bruker vi grå bakgrunn på innebildene, det ser veldig friskt, fint og moderne ut.

Skolen får gruppebilder av alle klassene samt tilgang til vår Administrasjonsside hvor dere kan hente portrettbilder av barna.

Vi tar gjerne bilder av de ansatte også om dere trenger det til nettsider og liknende. Dette gjør vi gratis for dere. Om dere vil ha gruppebilde av personalet ordner vi selvfølgelig også det 🙂

Foreldrene bestiller og betaler bildene sine selv, de får se alle bilder vi har lagret av barnet deres og kan selv velge hvilke de liker best. Vi har ingen krav til minstebestilling, så foreldrene bestiller kun de bildeproduktene de selv ønsker. Men viktigst av alt for dere på skolen – dere har ingenting med bestillinger og betalinger å gjøre. Siden vi er et forholdsvis lite firma kan vi snu oss rundt i en fei, og vi er mer enn åpne for ideer dere måtte ha for fotograferingen! Vi skal gjøre alt vi kan for at dere, foreldrene og ikke minst barna blir glade og fornøyde 🙂

Her finner dere brosjyren vår: Brosjyre, ta gjerne kontakt om dere vil ha flere tilsendt per post eller om dere ønsker at vi skal komme innom dere en dag.